Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Vi har fått tillökning

Vi har fått tillökning

Lyft- och byggmaskiner har idag två verksamhetsben som vi är mycket stolta över: Rental och Kran- och hiss. Men nu är det dags för vårt ena ben att ta sina första stapplande steg som ett eget bolag. För att ta nästa steg och utveckla båda verksamheterna  kommer vår kran- och hissverksamhet från och med den 1 februari bli Lyft & Byggkranar i Sverige AB!

Nuvarande bolag, Lyft & Byggmaskiner kommer att vara kvar för den del av verksamheten som arbetar med vad som normalt kallas Rental, dvs våra uthyrningsdepåer, serviceben och säljare för detta.

– Vi är stolta över att vi är en av få som kan leverera helheten när det gäller hyresmaskiner från det lilla till det stora och tunga, men för att utveckla båda verksamheterna har vi valt att dela upp dem i två juridiska enheter, säger Helena C Larsson, som fortsatt kommer vara VD för båda bolagen.

Men var inte orolig – du som kund kommer inte märka någon skillnad. Vi är ändock samma fantastiska och kompetenta medarbetare kvar i bägge bolagen och du/ni har samma kontaktperson som tidigare, vad det än må gälla.  Och ja, vi kommer säkert att svara fel i telefonen inledningsvis men det har ni säkert överseende med.

Har ni frågor så kontakta oss gärna.

För Lyft & Byggkranar i Sverige AB och Lyft & Byggmaskiner AB

Helena C Larsson
VD
helena.l@lyft-byggmaskiner.se
0431-371 323

Robert Nordström
Chef Kran & Hiss
robert.n@lb-kranar.se
0431-371 350

Scroll to top