Om oss

Lyft & Byggmaskiner AB

Generationsskifte

Lyft och Byggmaskiner AB ingår i Profuragruppen och är ett maskinuthyrningsbolag utan kopplingar till annat företag i bygg- och anläggningsbranschen. Företaget är organiserat via medlemskap i Maskinentreprenörerna (ME) och Svetsmekaniska arbetsgivarförbundet (Svemek) och ingår med medlemskap i branschorganisationen Hyreskedjan.

Vårt huvudkontor är lokaliserat på Älvdalens Industriområde i Ängelholm tillsammans med en av bolagets maskinuthyrningsdepåer och kran & hissavdelningen. Här finns också företagets centrala verkstäder för maskin- och fordonsreparationer, bod- och vagnservice samt el-verksamheten placerade. Dessa verkstäder utför större och mera avancerade reparationerna av maskiner och fordon, bodar och vagnar, elektriska maskiner och enheter samt utför installationsarbeten.

Varje uthyrningsdepå har en egen anläggning för service/underhåll och mindre reparationer. Personalen är UE-legitimerad och har utbildning och kompetensbevis enligt branschkraven och medverkar regelbundet i kurser och utbildningar inom respektive verksamhetsområde.

ISO-certifiering

ISO CertifieringLyft & Byggmaskiner AB är certifierade med kvalitetsstandard enligt ISO 9001 och miljöledningsstandard enligt ISO 14001. Är du är intresserad av att veta mer om företaget är du välkommen att kontakta oss, aningen på huvudkontoret eller någon av våra depåer.

Historia

om Lyft & Byggmaskiner AB

Ett urval av våra

Samarbetspartners

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.