Referensprojekt

En presentation av projekt som Lyft & Byggmaskiner medverkat i

Kv Sågcronan, Höganäs

GBJ Bygg har byggt 72 hyreslägenheter i två etapper i kvarteret Sågcronan i Höganäs. Det är ljusa och moderna lägenheter med lantlig livskvalité då man byggt mellan stad och land och med närhet till havet, alla med egen uteplats eller balkong. Kvarteret är en del av ett nytt område i Höganäs som kallas Sjöcrona som innehåller både vårdcentral, skola och bostäder. Andra och sista etappen avslutades hösten 2020 med inflyttning november.

Byggentreprenör är Leeman Entreprenad från Ängelholm och vi har bistått med bl.a. bodar, tillfällig el, ställning och ställningsbyggnad, kran, teleskoplastare, handmaskiner bara för att nämna något.

Läs mer hos GBJ Bygg

 

 

Kvarteret Droppen

Det byggs vidare i Hyllie utanför Malmö. Nu är det MKB Fastigheter som bygger ett familjevänligt och rökfritt kvarter med en lummig innegård. Det ska bli två huskroppar på 6–7 våningar innehållandes 149 lägenheter mellan 1–5 rum och kök.

Det hälsosamma temat fortsätter då boendet har grönt sedumtak och solceller. Det kommer även finnas bil- och cykelpool. Byggentreprenör är BAB Byggtjänst AB och vi bistår med bodar, tillfällig el, vibrostavar, handmaskiner m.m. samt en sprillans ny Comansa 16 LC260.

Husbilden från MKB.se

 

 

Kvarteret Krusbäret

Denna fastighet i Halmstad har tagits fram i samarbete med Akelius utifrån deras önskan om att skapa yteffektiva och energisnåla smålägenheter. Projektet resulterade i 72 lägenheter i ett hus om tre och ett halvt plan. Upplåtelseformen blir hyresrätt och lägenheterna får ett till två rum och kök med en bostadsyta på mellan 31 och 55 kvadratmeter. De var klara för inflyttning i december 2017. Lyft & Byggmaskiner har levererat kontors- och personalbodar, ID06-system, byggström, ställning, bygghiss och diverse byggmaskiner. Bild från Serneke.se

Kvarteret Nanna

I Hyllie bygger Midroc ca 110 bostäder med ytor om cirka 30-110 kvm. Husens byggnadshöjd varierar för att utnyttja platsens ljusförhållanden och skapa utblickar. I bottenvåningarna planeras lokaler för butiker eller kontor. Lyft & Byggmaskiner har bistått med byggström, bodar samt diverse byggmaskiner. Bilderna är från Midroc.se.

 

 

Mariastaden

Vid Mariastaden i Helsingborg bygger Serneke kvarteret Maria Forum. Det består av sju hus med fem våningar. Nästa alla lägenheter får balkong eller uteplats. Det är yteffektiva lägenheter, framförallt 1-1,5 rum och kök. En tredjedel är 2 rok och endast ett fåtal har 3 rok. Lyft & Byggmaskiner bistår med byggström, bodar, byggbelysning, byggvärme och uttorkning samt diverse byggmaskiner. Vi har även levererat inpassage- system och personalliggare med ID06.

 

 

 

C4 Shopping

Invid E22 i Kristianstad byggs C4 Shopping som öppnar i etapper med start hösten 2017. Handelsområdet omfattar totalt 70 000 kvm med mer än 100 butiker, med shoppingcentra, dagligvaror och volymhandel.

Lyft & Byggmaskiner levererar byggström från högspänningsnätet  Vi levererar och installerar byggbelysning ute och inomhus. Vi levererar även kontors- och personalbodar samt personalliggare med ID06. Vi kommer även att hyra ut och installera byggvärmen som ska anslutas till fjärrvärmenätet. Reklamskylten som står väl synlig från E22:an har vi levererat och monterat. Alla entreprenörer på projektet kan täcka sina maskinbehov från vår bemannade arbetsplatsdepå.

 

Boka ett personligt möte