Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Julhälsning 2021

Året 2021 har varit ett annorlunda år på många sätt och det finns många hjältar i vardagen som vi alla måste hylla lite extra. Vår personal på Lyft & Byggmaskiner har kämpat på hårt (som vanligt) och vi tillhör en bransch där man inte kan jobba hemifrån men alla har hanterat detta på ett ypperligt sätt.

Det har hänt mycket spännande hos oss under året som gått, pandemi till trots. Vi har knutit till oss många spännande projekt och vi har påbörjat en ombyggnation av våra lokaler i Kristianstad som ska bli spännande att se när det är klart. Detta bara för att nämna några få. Året som ligger framför oss blir också ett spännande år då mycket kommer att hända hos oss.

På Lyft & Byggmaskiner har vi i år lagt våra julklappspengar hos Team Rynkeby som kämpar hårt för att samla in pengar till Barncancerfonden. För oss är det viktigt att bekämpa en svår sjukdom och då främst när de drabbar våra små, vår framtid.

Vi vill tacka alla våra kunder, leverantörer och andra i vår närhet för året som gått och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Med önskan om en god jul och ett gott nytt 2022.

Helena C Larsson

VD Lyft & Byggmaskiner

Scroll to top