Jobba hos oss

Lyft & Byggmaskiner är ett företag som växer organiskt med höga ambitioner och i denna resan är våra medarbetare huvudpersoner. Vi är alltid intresserade av sökande med rätt profil. Har vi inga lediga tjänster för tillfället sparar vi gärna din ansökan för kommande behov (ansökan sparas i max ett kalenderår). Du är välkommen att anmäla ditt intresse via formuläret!

Läs mer om vår historia här

Aktuella tjänster

Vi har följande lediga tjänster just nu, läs mer nedan. Klicka för att expandera:

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare som kommer att jobba i en kombinerad roll som förrådsmedarbetare men även som ställningsbyggare.

Arbetsuppgifter i rollen:

 • Montering och demontering av byggnadsställningar
 • Registrerar uppgifter i vårt verksamhetssystem
 • Tar emot maskiner som kommer i retur från kunder
 • Se till att vår maskinpark är i god kondition
 • Rengöra maskiner i vår tvätthall

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag 07:00-16:00.  Du kommer att utgå från vår depå i Ängelholm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och jobbar med en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du gillar att arbeta i team men även har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på höga höjder och ställningsbyggnation. Om du inte har någon erfarenhet kommer vi utbilda dig inom det som krävs för denna tjänst.

Du som söker tjänsten ska tänka på att det är ett fysiskt tungt arbete, utomhus, året runt. Du behöver ha en god grundfysik och gillar ett fysiskt arbete. Du får heller inte vara rädd för att ta dig upp på höga höjder. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. BE-körkort och C-körkort ses som meriterande. Du behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift samt ha förmåga att uttrycka dig på engelska. Vidare behöver du även ha goda IT-kunskaper.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och ser därför gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Tjänsten planeras att tillsättas så snart vi har hittat rätt person. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdatum är 4/3. Märk ansökan med Ängelholm.

Om du har frågor, kontakta Katarina Lindkvist (HR ansvarig) på telefon 0431 37 13 28. Välkommen med din ansökan!

Vi söker en medarbetare till vår bodavdelning i Ängelholm

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på vår bodavdelning kommer du främst att arbeta med service och underhåll av bodar, både på vår depå men även ute hos våra kunder. Etablering och avetablering av bodar på våra kunders arbetsplatser är även en del av dina arbetsuppgifter.

Andra arbetsuppgifter i rollen är:

 • Bodreperationer så som snickeri, fasad- och takreparationer, avlopp- och vattenledningsreparationer och installationer etc.
 • Registreringsarbete för hemkomna bodar och bodar som skall skickas.
 • Transporter (internt/externt)
 • Rengöring- och kontrollarbete
 • Rekonditionering, service och underhåll av bodar och dess artiklar
 • Fältservicearbete

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag 07:00-16:00.  Du kommer att utgå från Ängelholm då det är här vi har vår bodavdelning.

Kvalifikationer

Relevant bakgrund för den här tjänsten är någon form av hantverkarbakgrund gärna där montage och service har varit förekommande. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. BE-körkort ses som meriterande och truckkort ses som väldigt meriterande. Du behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift samt ha förmåga att uttrycka dig på engelska. Vidare bör du även ha goda grundläggande IT-kunskaper.

Vi söker dig som är händig och som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och jobbar med en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och ser därför gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Tjänsten planeras att tillsättas så snart vi har hittat rätt person. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan sista ansökningsdag 1/2. Om du har frågor, kontakta Katarina Lindkvist (HR ansvarig) på telefon 0431 37 13 28. Märk ansökan med "Bodavdelning"

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatoriskt)

  Avseende tjänst (obligatoriskt)

  Ditt meddelande

  Bilagor