Jobba hos oss

Lyft & Byggmaskiner är ett företag som växer organiskt med höga ambitioner och i denna resan är våra medarbetare huvudpersoner. Vi är alltid intresserade av sökande med rätt profil. Har vi inga lediga tjänster för tillfället sparar vi gärna din ansökan för kommande behov (ansökan sparas i max ett kalenderår). Du är välkommen att anmäla ditt intresse via formuläret!

Läs mer om vår historia här

Aktuella tjänster

Vi har tre lediga tjänster just nu, läs mer nedan:

Vi utökar nu vår säljkår med en säljare i region syd (främst Malmö/Lund). Som säljare hos oss på Lyft & Byggmaskiner arbetar du självständigt och planerar din egen arbetsdag. Du kommer att arbeta med att både identifiera nya potentiella kunder samt att vårda relationer med befintliga kunder inom bygg- och anläggningsbranschen.

I dina arbetsuppgifter ingår även:

 • Rapportera beställningar till den geografiskt närmst belägna depån.
 • Avlyssna marknaden vad gäller behov, trender och förändringar som kan vara av vikt för företaget och dess framtida drift och verksamhet.
 • Bevaka och sköta om eftermarknad dvs utvärdera säljprojekt.
 • Ha ett nära samarbete med övriga avdelningar och depåer inom företaget för att kunna skapa mervärde för kund och företaget. Du har också ett nära samarbete med övriga i säljkåren för att tillsammans nå bästa resultat.
 • Medverka vid och i vissa fall iscensätta informationsträffar och event med kunder.

Arbetstiderna är måndag-fredag kl 7-16. Tjänsten är tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är van att ta egna initiativ och begränsas inte av att det inte alltid finns givna ramar. I kombination med att du är en grym säljare har du även ett affärsmässigt tänk och skapar lösningar som resulterar i en lyckad affär. Vi ser att du är prestigelös, ansvarstagande och resultatinriktad. Som person är du även energisk och uthållig och älskar att vara ute hos våra kunder och skapa långsiktiga kundrelationer.

Önskvärt är att du har tidigare kunskap inom maskinuthyrningsbranschen alternativt erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Du behöver ha en god datorvana samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och i viss mån på engelska. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 2020-12-08. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden löpt ut. Vid frågor kontakta Katarina Lindkvist (HR-ansvarig) på 0431 371328.

Vill du vara med och bidra till Lyft & Byggmaskiners expansiva fas? Välkommen med din ansökan! Märk ansökan med aktuell tjänst.

 Om tjänsten

I rollen som arbetsledare hos oss på Lyft & Byggmaskiner leder och samordnar du arbetet på depån. Du kommer ha ansvar för att planera montage och demontage av regionens kranar och hissar samt genomföra arbetsplatsbesök och offertarbete.

Andra arbetsuppgifter i rollen är:

 • Demonstration av maskiner och att delge användarinstruktioner
 • Fysisk och maskin- och artikelhantering
 • Fältservicearbete
 • Leverantörskontakt
 • Bemanna projekt med de resurser som behövs
 • Tillse att avdelningens administration sköts såsom bland annat arbetssedlar, faktureringsunderlag samt lönerapporter

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag 07:00-16:00.  Du kommer att utgå från Bankeryd då det är här vi har vår depå.

Tjänsten innebär många kontaktytor och du behöver därför ha en mycket god förmåga att bygga upp välfungerande samarbetsrelationer och nätverk. Du behöver också vara en skicklig organisatör med förmåga att planera och prioritera men också kunna hantera ändrade förhållanden och nya situationer. Du har ett öga för kvalitet och är noggrann med att leverera inom givna ramar och tidsplaner. Vi tror att du är en person som uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ.

Vi söker dig som har en god drivkraft och viljan att lära dig nya saker. Du har förmågan att arbeta effektivt utan att göra avkall på noggrannhet och kvalitet. Som person är du ansvarstagande, prestigelös och samarbetsvillig. Noggrann, flexibel samt bra servicekänsla är bra egenskaper för denna tjänst.

Har du erfarenhet av branschen eller har arbetat i en arbetsledande roll sedan tidigare ses det som starkt meriterande. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. Du behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift samt ha förmåga att uttrycka dig på engelska. Vidare bör du även ha goda grundläggande IT-kunskaper. I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och ser därför gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Tjänsten planeras att tillsättas så snart vi har hittat rätt person. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdatum är 28/10 2020. Om du har frågor, kontakta Katarina Lindkvist (HR ansvarig) på telefon 0431 37 13 28.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare som kommer att jobba i en kombinerad roll som förrådsmedarbetare men även som ställningsbyggare.

Arbetsuppgifter i rollen:

 • Montering och demontering av byggnadsställningar
 • Registrerar uppgifter i vårt verksamhetssystem
 • Tar emot maskiner som kommer i retur från kunder
 • Se till att vår maskinpark är i god kondition
 • Rengöra maskiner i vår tvätthall

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag 07:00-16:00.  Du kommer att utgå från vår depå i Ängelholm.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och jobbar med en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du gillar att arbeta i team men även har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på höga höjder och ställningsbyggnation. Om du inte har någon erfarenhet kommer vi utbilda dig inom det som krävs för denna tjänst.

Du som söker tjänsten ska tänka på att det är ett fysiskt tungt arbete, utomhus, året runt. Du behöver ha en god grundfysik och gillar ett fysiskt arbete. Du får heller inte vara rädd för att ta dig upp på höga höjder. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. BE-körkort och C-körkort ses som meriterande. Du behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift samt ha förmåga att uttrycka dig på engelska. Vidare behöver du även ha goda IT-kunskaper.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och ser därför gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Tjänsten planeras att tillsättas så snart vi har hittat rätt person. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Om du har frågor, kontakta Katarina Lindkvist (HR ansvarig) på telefon 0431 37 13 28.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatoriskt)

  Ditt meddelande

  Bilagor

  ANSVAR - ENGAGEMANG - KVALITET