Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Trevlig sommar

Sommaren är nu äntligen här och den ger oss möjlighet till att återhämta oss, reflektera och njuta och det handlar bla om att njuta av de små och enkla sakerna i livet. På Lyft & Byggföretagen förbereder vi för semestertider och det är även dags att summera första halvåret av 2024.

Ifjol pratade vi om lågkonjunkturen som var på väg och den har verkligen träffat Sverige hårt, bla byggbranschen. Detta har påverkat det sista året, med kraftig nedgång i antalet byggprojekt. Detta påverkar även vår bransch som underleverantör till byggbranschen. Nu kommer diverse signaler på att vi nått botten och att uppgång så sakteliga kommer att ske. Vi märker också av en större optimism bland våra kunder, stora som små.

Inom Lyft & Byggföretagen fortsätter vi jobba på som vanligt under sommaren. Det händer mycket hos oss som vi alla ser fram emot, såsom att planeringen för ett nytt huvudkontor och huvuddepå på vår anläggning i Ängelholm har fortsatt. Mina medarbetare jobbar fortsatt dagligen med att hantera frågeställningar om leveranstider, priser, tillgång och liknande och jag är stolt över att de, trots dessa tider, kan leverera rätt maskin till rätt kund och rätt projekt utifrån vad som ska göras och vad ni önskar. Vi har förmånen att få vara delaktiga i många roliga och spännande projekt och event och vi uppskattar dem alla, stora som små. Att få möta kund och få hjälpa till är det vi uppskattar mest i våra jobb.

Annat som gör att vi håller humöret upp är att nu är det sommar igen och vi förbereder för semestertider med allt vad det innebär. Du vet väl om att vi har öppet hela sommaren om än i mindre skala? Detta för att kunna serva och hjälpa våra kunder även under semesterperioden.

Jag vill avsluta med att önska alla mina medarbetare och er kunder, partners samt andra i vår omgivning en härlig sommar och vill samtidigt tacka för 2024 så här långt.

Helena Larsson
2024-07-01
VD Lyft & Byggmaskiner och Lyft & Byggkranar

Scroll to top