Tillfällig el

och Byggström - vad vi erbjuder

Projektering / dimensionering / drift

Vi kan bistå med projektering och dimensionering av ditt projekt, både gällande byggström och byggvärme.

Anmälan till elleverantör

Vi sköter kontakter med myndigheter och elleverantör för smidig och enkel uppstart, anpassad för just ditt projekt.

ID06

Vi erbjuder kompletta system för personalliggare, både mjuk- och hårdvara. Vi levererar allt från enkla registreringstavlor till slag- och skjutgrindar.

Om avdelningen

El-avdelningen underhåller och servar företagets el-drivna maskiner och komponenter samt övrigt elektriskt material som ingår i vårt uthyrningssortiment. Vi utför kostnadsfria el-projektering av byggarbetsplatser. Därefter sköter vi myndighetskontakter och installerar nyckelfärdiga el-anläggningar (byggström) för bygg- och entreprenadarbetsplatser. Samma projektering och dimensionering görs även för byggvärmesystem. När det gäller uppvärmning och uttorkning har vi olika typer av lösningar. Vi erbjuder lösningar som drivs med el, gasol, olja eller fjärrvärme så att vi ska kunna bistå med den mest ekonomiska lösningen för just ert projekt. Vi hjälper dig med rätt val och dimensionering för att få bäst effekt, både gällande uppvärmning och energiåtgång.Vidare kan vi installera system för personalliggare, både mjuk- och hårdvara. Vi levererar allt från enkla registreringstavlor till slag- och skjutgrindar.

I viss utsträckning åtar vi oss att hjälpa våra kunder med service och reparationer på egna elektriska maskiner och komponenter. Vi åtar oss att svara för driftunderhåll på etablerade byggström-anläggningar. Vi erbjuder el-material och kabel till försäljning eller uthyrning. Avdelningen utgår från vår depå i Ängelholm men har möjlighet att hjälpa till över hela vårt upptagningsområde.

Givetvis drivs företagets elverksamhet under ledning av behörig installatör.

Kontaktuppgifter

För mer information kontakta vår elavdelning på 0431-410 410, vår tekniska säljare Jonas, eller din närmaste depå.