Maskinuthyrning

Varför hyra maskiner

BodDet finns flera olika faktorer du måste ta ställning till när du funderar på om du ska köpa eller hyra maskiner. Genom att hyra maskiner får du rätt maskin till rätt projekt och därmed en ökad flexibilitet när det gäller nya uppdrag. När du hyr maskiner, speciellt större, slipper du att binda kapital i en dyr maskinpark. När du hyr hos oss får du tillgång till en ständigt växande maskinpark av etablerade fabrikat. Du får även nyttan av vår servicepersonal som ser till att våra maskiner är servade och har rätt inställningar - allt för en säker och miljövänlig arbetsplats.

Våra styrkor

Lyft & Byggmaskiner AB och Lyft & Byggkranar är tillsammans ett av marknadens ledande uthyrningsbolag inom maskinuthyrning. Vårt breda maskinsortiment är främst ämnat för bygg- och anläggningsverksamheten men passar även för den fasta industrin och andra branscher i olika sammanhang. Våra uthyrningsmaskiner är av välkända fabrikat och det breda sortimentet omfattar enheter av olika storlekar med olika prestanda och kapaciteter. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utveckla vårt sortiment. Vi delar upp vårt sortiment i Byggmaskiner, Anläggningsmaskiner, Kranar & Hissar, El/Energi/Värme samt Bodar och Containers.

Kvalitetssäkring vid maskinuthyrning

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.Service är ett nyckelord för oss på Lyft & Byggmaskiner och Lyft & Byggkranar och vi har serviceverkstäder på alla våra depåer. All maskinhantering vid våra uthyrningsdepåer följer fastställda mönster och rutiner vad gäller kontroll, tillsyn/service och funktionsprov. Genom att vi följer fastlagda rutiner i maskinhanteringen eliminerar vi i största möjliga mån eventuella felaktigheter och funktionsbortfall på våra hyresmaskiner och artiklar. Vårt mål är att ge våra kunder den bästa service som står till buds både när det gäller maskiner och material men också när det gäller den personliga servicen. Vi tillhandahåller tillbehör och förbrukningsartiklar ur eget lager och utför servicetjänster och ombesörjer transporter, lastning, lossning, montage m.m.

Hela Lyft & Byggmaskiner och Lyft & Byggkranars samlade resurser utgör den enskilda depåns backup och vi kan därför utan hänsyn till kundens geografiska läge åta oss att leverera och serva maskiner och bodar samt att utföra projekteringar och etableringar av tillfälliga el-anläggningar, kranar, hissar, m.m. över hela vårt upptagningsområde.

Vårt motto är : Inget jobb är för stort – heller aldrig för litet!

Våra broschyrer - klicka på respektive bild för att läsa

Anläggningsmaskiner
Anläggningsmaskiner
Byggmaskiner
Byggmaskiner
Stor bredd och god service

Vi är etablerade i södra Sverige

Här hittar du oss

Hyresvillkor

Här presenterar vi våra hyresvillkor

Läs mer

Hyrförsäkring

Inbrott eller skadegörelse?

Läs mer här