Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Vår uthyrningsdepå i Malmö

Vår Malmödepå

Vår depå i Malmö, som sedan 1997 är beläggen på Toftanäs Industriområde, Ventilgatan 10 , är en fullservicedepå vilket innebär att vi kan tillhandahålla allt från små handmaskiner till stora anläggningsmaskiner. Vi tillhandahåller också bodar, vagnar och containers mm. Depån har också ett sortiment av förbrukningsartiklar som passar våra maskiner, tex borr, slippapper, klingor och liknande. Vi kan också erbjuda diverse andra tjänster kopplade till vårt erbjudande som tex städhjälp till din bodetablering och montagehjälp. Närheten till vårt huvudlager i Ängelholm gör också att vi snabbt kan få till extra resurser om behov uppstår.

Sedan någon månad tillbaka har vi utsett Tobias Andersson till arbetande förman på depån och han ansvarar således för den dagliga driften på plats i Malmö. Du når honom lättast på tobias.a@lb-maskiner.se eller telefon 040-59 28 82. Övriga på depån är Marcus Andersson och Tobias Karström och de hjälper gärna dig. Vår el-avdelning finns också representerad i Malmö genom Jonas Svensson. Jonas kan hjälpa dig med tex tillfällig el och/eller värme. Även säljgruppen är representerad genom Kristian Karkkola som du når via kristian.k@lb-maskiner.se eller telefon 040-59 28 83.

Malmödepån hanterar allt från privatpersoner till stora byggprojekt och vi jobbar nära våra kunder. Vi brukar med stolthet säga att inget jobb är för litet eller för stort för oss. Som kund till oss får du tillgång till mer än våra maskiner och vår omfattande produkt- och branschkunskap, du får även tillgång till korrekta utbildningar, etableringsservice, transporter, tips och råd samt alla övriga tjänster vi kan erbjuda.

Välkomna in till oss på en kopp kaffe och för att se hur vi har det eller slå oss en signal på: 040-59 28 80 – Vi finns här för att hjälpa dig och göra ditt projekt enklare.
Har du frågor så kontakta oss på malmo@lb-maskiner.se eller direkt till Tobias på tobias.a@lb-maskiner.se

Scroll to top