Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

God Jul & Gott Nytt År!

Julhälsning från Lyft & Byggmaskiner och Lyft & Byggkranar

Året 2023 går nu så sakta mot sitt slut, det har verkligen varit ett utmanande och speciellt år som präglats av osäkerhet på många olika sätt. Det är krig, räntehöjningar, leveransproblem, svag krona och låg BNP-tillväxt vilket lett oss till en lågkonjunktur som kom snabbt men som vi nu hoppas ska börja plana ut. Vi måste fortsätta utveckla Sverige genom bla våra industrier och vår byggsektor, samtidigt som vi måste anpassa oss kring hållbarhet och minskat användande av fossila bränslen bara för att nämna några. Vi måste också få igång konsumtionen igen för att minska på inflationen, detta säger alla experter som jag har lyssnat på.

På Lyft & Byggkoncernen har vi märkt av konjunkturen och har anpassat vår kostym efter bästa förmåga, samtidigt är det viktigt att vi fortsätter leverera kompetens och service som vi är kända för. Det har hänt många spännande saker under året som gått!

Jag ser med tillförsikt fram emot 2024, ytterligare ett år som är svårt att förutspå men jag vet att vi har spännande projekt på gång och vi kommer att göra allt vi kan för att fortsätta leverera vad vi brukar leverera, dvs kompetens och service, allt för att leva upp till våra värdeord: Ansvar, Engagemang och Kvalitet.

Även i år har vi på Lyft & Byggmaskiner och Lyft & Byggkranar valt att sätta av pengar till Team Rynkeby för deras insamling till bla barncancerfonden. Detta ligger oss varmt om hjärtat och är något vi har gjort under många, många år. Med bara några få dagar kvar på året vill jag passa på att tacka  våra kunder, leverantörer och andra i vår omgivning för året som gott och önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Sedan vill jag även rikta ett stort tack till all min personal för alla insatser ni gjort under 2023 och kommer att göra under 2024. Utan er fungerar det inte!

/Helena Larsson

 

Scroll to top