Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Information

Lyft & Byggmaskiner följer noggrant händelseutvecklingen kring Coronaviruset och de direktiv som svenska myndigheter ger. Vi har en beredskap för frågan och agerar utifrån de råd och direktiv som ansvariga myndigheter ger.

Lyft & Byggmaskiner tar oro på allvar och har gett vår personal tydliga instruktioner och regler för hur vi ska arbeta för att minimera risken för smittspridning. Följande försiktighetsåtgärder har förmedlats:

  • Tvätta händerna noggrant med tvål och vatten (åtminstone 20 sekunder åt gången)
  • Nys eller hosta i armveck
  • Undvik att röra dig i ansiktet
  • Undvik att skaka hand
  • Undvik icke nödvändiga folksamlingar och större event
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk, även med lindriga symtom det gäller både på arbetet och privat

En eventuell anställd som visar symptom på coronaviruset kommer att skickas hem från arbetsplatsen omedelbart. Vi avråder våra medarbetare till utlandsresor men kan inte förbjuda någon. För de anställda som har rest utomlands eller planerar att resa har vi dialog med och är extra uppmärksamma för sjuksymptom.

Lyft & Byggmaskiner håller sig löpande uppdaterad med information som kommer från hälsomyndigheter. Vi förhåller oss till de sakkunniga inom området och tar beslut utifrån vad vi bedömer är bäst för våra medarbetare och samarbetspartners. Vi fortsätter att hålla öppet och upprätthåller vår servicegrad efter bästa förmåga.

Världen befinner sig i en tid av ovisshet kring situationen med Coronaviruset (covid19) och dess spridning. Vi bryr oss om våra medarbetare och om våra samarbetspartners och därför ber vi ödmjukt om ert samarbete i denna – för oss alla – nya situation.

Frågor och svar om Covid-19 hos Folkhälsomyndigheten

Scroll to top