Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Helhetskund

Helhetskund

Lyft & Byggmaskiner vill gärna vara totalleverantör till dig som kund och vår bredd i vårt utbud gör det möjligt. Vi tillhandahåller allt från små handmaskiner upp till stora kranar, hissar och bodetableringar. Vårt breda sortiment omfattar enheter av olika storlekar med olika prestanda och kapacitet.

En av våra helhetskunder är BAB Byggtjänst med huvudsäte i Åstorp utanför Ängelholm. BAB Byggtjänst är ca 125 anställda och omsätter ungefär 300 miljoner. Deras affärsidé är att driva bygg- och byggserviceverksamhet med starkt kundfokus. Företaget har sina rötter ända tillbaka till 1920-talet och har skaffat sig en stark lokal förankring och åtnjuter ett gott renommé.

BAB Byggtjänst har varit kunder hos Lyft & Byggmaskiner under många år och hyr det mesta via Lyft & Byggmaskiner. Peter Wetterlöv, VD på BAB Byggtjänst uttrycker det så här:

Vi är väldigt nöjda med att ha Lyft & Byggmaskiner som samarbetspartner, och känner att vi får all den support och service som vi efterfrågar.

Håkan Persson, depåchef i Ängelholm säger så här om samarbetet med BAB Byggtjänst:

Vi har ett gott samarbete med BAB´s platschefer och arbetsledare med ömsesidigt förtroende och respekt. Vi har en mycket öppen dialog och håller jämna avstämningar och samarbetet fungerar mycket bra och med bra framförhållning.

Läs mer om BAB – http://www.babbygg.se/

Scroll to top