Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Takbyte i Lysekil

Takbyte i Lysekil

Tornborg i Lysekil
Det krävdes precision vid monteringen

Preemraff Lysekil, tidigare Scanraff, är Skandinaviens största oljeraffinaderi, och en av Europas modernaste anläggningar med kapacitet att raffinera 11,4 miljoner ton råolja per år. Det ligger vid Brofjorden utanför Lysekil på den svenska västkusten och raffinaderiet ägs av Preem. Anläggningen är ett så kallat komplext raffinaderi med ett stort antal förädlingsanläggningar. Preem ligger i framkant när det gäller att tillhandahålla miljöanpassade produkter, till exempel svavelfri bensin och diesel. Gasol, propen och tunga eldningsoljor är andra produkter.

För tillfället håller Midroc Rodoverken på att byta tak på en del av tankarna och vi har haft förmånen att få hjälpa till genom kranetablering. På området var det mycket snålt om yta för ett montage men vi lyckades trots detta att montera upp en Tornborgs T50 som underlättade arbetet för Midroc Rodoverken.

Vår kompetenta personal kan hjälpa även dig med att hitta lösningar för just ditt projekt. Kontakta oss för mer information på 010-130 93 70 eller läs mer om avdelningen här.

Scroll to top