Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Sommarhälsning 2022

Sommarhälsning 2022
I förra årets sommarhälsning så skrev jag att vi såg ljuset i tunneln när det gällde pandemin och att vi hoppades på ett mer normalt liv igen. Föga kunde vi då tro att det skulle bryta ut igen och i vissa fall bli ännu strängare förhållnings- och karantänsregler. Vi kunde ju inte heller tro att det skulle bli krig så nära oss och som skulle påverka oss på det sätt som det gör. Just nu har vi två kriser att förhålla oss till, det är fortsatt pandemi (även om detta har lugnat sig något) och vi har kriget i Ukraina. Sedan kan vi även lägga till klimatkrisen som vi lever med dagligen och som påverkar oss mer och mer och där vi på kort tid måste försöka rätta upp det som det tagit lång tid att försätta oss i. I vår bransch (rentalbranschen) lever vi, på grund av dessa kriser, med bla långa leveranstider på både nya maskiner/inventarier men även på reservdelar och dylikt. Detta gäller även våra kunder som har långa leveranstider på material till sina projekt.

Det här är naturligtvis inget upplyftande ämne i ett sommarbrev men det är allas vår verklighet och vi måste förhålla oss till det. Hos oss arbetar vi bla med att ta fram ett kompletterande sortiment av maskiner och hjälpmedel, som är bättre, både för miljön och för arbetsmiljön, för att hjälpa till. Vår branschidé är ju hållbar, delat nyttjande av resurser.

Mina medarbetare jobbar dagligen med att hantera frågeställningar om leveranstider, priser, tillgång och liknande och jag är stolt över att de, trots detta, kan leverera rätt maskin till rätt kund och rätt projekt utifrån vad som ska göras och vad kund önskar. Vi har förmånen att få vara delaktiga i många roliga och spännande projekt och vi uppskattar dem alla. Vi är tacksamma för att vi tillsammans med våra kunder och partners kan leverera och lösa det dagliga för att underlätta projekten åt våra kunder.

Annat som gör att vi håller humöret uppe: nu är sommaren här och vi kan träffas, resa, gå på teater och konserter och bara njuta igen . Det handlar om att fokusera på det viktiga i livet. Du vet väl om att vi har öppet hela sommaren om än i mindre skala?

Jag vill avsluta med att önska alla mina medarbetare, våra kunder och partners en härlig sommar och vill samtidigt tacka för första halvan av år 2022.

/Helena Larsson
2022-06-30
VD Lyft & Byggmaskiner och Lyft & Byggkranar

Scroll to top