Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Sommarhälsning 2020

Nu är vi här igen, tiden går fort och nu är det semestertider igen. Jag vill skicka en härlig sommarhälsning och tacka alla våra medarbetare, våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners för ett bra men annorlunda, första halvår.  Vi har alla fått lära oss nytt om pandemi och dess påverkan på vårt samhälle och våra liv. Jag är stolt över mina medarbetare som trots dessa speciella tider har jobbat på och gjort allt för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Det är också kul att vi har så många nöjda kunder som vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss.

Vi har under våren haft förmånen att få vara med i många, roliga projekt och vi uppskattar dem alla, stora som små.  Vi uppskattar att våra kunder efterfrågar vårt sortiment och vår kompetens. Tillsammans kan vi göra något för att underlätta er, våra kunders, vardag.

Det händer annat hos oss också. I Kristianstad håller vi på att flytta vår depå till större och mer ändamålsenliga lokaler på Industrigatan 114-116. Vi startar upp där redan den 15 juli så kom gärna förbi och se hur vi har det.

Vårt ISO-certifikat har också blivit förnyat. Vi är glada och stolta över att vi fortsatt är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Certifieringarna är ett sätt att visa att vi är dedikerade att systematiskt arbeta med både kvalitet och miljö.

Detta är bara något av allt som händer hos oss just nu. Förutom allt detta jobbar vi också på som vanligt och hyr ut maskiner och artiklar samt tillhandahåller diverse tjänster.

Jag vill avsluta med att ännu en gång önska er alla en riktigt skön och härlig sommar och att den blir precis som just du vill och att vi sedan träffas i höst igen!

Hälsningar,

Helena C Larsson

 

 

 

 

Scroll to top