Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Ny medlem i Swedish Rental Association

Lyft & Byggmaskiner är numera även medlemmar i Swedish Rental Association (SRA)

För att ytterligare stärka oss som leverantör och kunna ge våra kunder ännu bättre service och hjälp har vi på Lyft & Byggmaskiner valt att engagera oss i Swedish Rental (SRA). Swedish Rental är en branschorganisation för rentalföretag i Sverige. Swedish Rental har valt att kalla det vi sysslar med för rental, och inte maskinuthyrning, för det är så mycket mer, det är också tillhandahållandet av tillbehör, tjänster och kunskap.

Vad gör SRA?

Swedish Rental arbetar för att ha en utvecklande dialog med myndigheter, institutioner och andra intressenter och arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor och säkerhet. De erbjuder tjänster för rentalindustrin i Sverige och arbetar genom olika arbetsgrupper som konkretiserar, löser och verkställer frågor som kommer fram i föreningen. Dessa arbetsgrupper är också en referens för ställningstagande och en informell mötesplats för medlemmar och partners. Tanken är att branschfrågor ska lyftas och hanteras inom organisationen. Läs mer på deras hemsida: swedishrental.se

Vi på Lyft & Byggmaskiner tror att detta medlemskap kommer att lyfta vår verksamhet inom flera områden och det kommer att gagna vår kundbas. Sedan tidigare är vi medlemmar i Hyreskedjan (tidigare Hyrexkedjan) där vi också kommer att kvarstå.

Scroll to top