Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Lyft & Byggmaskiner inleder samarbete med AddMobile

Samarbete med AddMobile

AddMobile har på senaste tiden stärkt sin position på marknaden genom att utöka sin närvaro hos uthyrare i byggbranschen, nu senast med oss på Lyft & Byggmaskiner AB. Vi kommer att hyra ut AddMobiles lösningar för passage, där in- och utpasseringen sker med hjälp av ID06-kort.

Vi kom i kontakt med AddMobile via Midroc Properties, som var intresserad av att hyra AddMobiles personalliggare, grindstyrning och containerlås till ett kommande byggprojekt i Skåne. Vi såg fördelarna med lösningarna, till exempel det lätthanterliga centrala systemet som används för att administrera samtliga lösningar, och valde att köpa in dem för uthyrning.

AddMobile är en värdefull leverantör som passar oss bra då vi har närheten till varandra och de är villiga att ta snabba beslut, något som är mycket viktigt i byggbranschen där förutsättningarna snabbt förändras. Flera av passagelösningarna och dess funktioner är unika för AddMobile och har dessutom ett fördelaktigt pris jämfört med konkurrenterna. Det gynnar både oss som uthyrare samt våra slutkunder, säger Gärth Jönsson, vår depåchef i Malmö.

Genom samarbetet med AddMobile utökar vi vårt sortiment av passagelösningar som styrs med hjälp av ID06. Därmed kan vi erbjuda sina kunder större flexibilitet eftersom de då kan hyra lösningar som passar varje enskilt projekt. En lösning som tillkommer till Lyft & Byggmaskiners sortiment är till exempel AddMobiles digitala, nyckelfria och trådlösa containerlås.

Samarbetet med Lyft & Byggmaskiner stärker vår position i regionen och utökar möjligheten för våra kunder att hyra våra passagelösningar. Vi har uppmärksammat att många byggföretag, inte minst Midroc Properties, föredrar att arbeta med lokala uthyrare. Det gör det extra kul att inleda ännu ett starkt samarbete där både vi och Lyft & Byggmaskiner kan tillgodose våra gemensamma kunders behov, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

 

Gärth ser redan möjligheter för att i framtiden utöka samarbetet, inte enbart för deras kunder räkning men även för deras egen då AddMobile, utöver passagelösningar, erbjuder bland annat tidrapportering. Samtliga lösningar administreras från samma system för att få bättre koll på arbetets helhet.

Lyft & Byggmaskiner bildades 1992 och hyr ut bland annat maskiner, bodar, kranar och passagelösningar till företag inom bygg- och anläggning. Huvudkontoret finns i Ängelholm, med tillhörande serviceverkstäder, och våra resterande uthyrningsdepåer hittar du i Malmö, Helsingborg, Kristianstad samt Halmstad. Vi har även specialiserade avdelningar för kranar och hissar i Munka-Ljungby, Göteborg och Jönköping

Scroll to top