Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

European Rental Week 2023

Nästa vecka (vecka 41) är European Rental Week då branschen (i hela Europa) tillsammans vill informera och uppmärksamma det branschen gör och branschens del i näringskedjan. Vi på Lyft & Byggmaskiner samt Lyft & Byggkranar kommer att ha en daglig nyhetsserie, samt har vi bjudit in kommunen på en av våra orter för att få berätta om vår verksamhet. Hoppas nyhetsserien är till belåtenhet.

Vi är erfarna aktörer i branschen kring maskinuthyrning och har mer än 30 års erfarenhet av detsamma. Våra medarbetare har en stor samlad erfarenhet men också ett stort engagemang kring verksamheten.

Vårt breda sortiment är främst ämnat för bygg- och anläggningsverksamhet men vi stöttar och hjälper även många andra branscher och verksamheter, stort som smått. VI hanterar både stora bygg- och anläggningsprojekt till det lilla, snabba projektet. När du hyr maskiner av oss får du samtidigt tillgång till vår service och vårt engagemang. Vi stöttar dig i ditt dagliga arbete för att underlätta för dig och göra din vardag enklare så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi har också mycket utrustning för att göra arbetsmiljön säkrare för dig och dina medarbetare. Utmana oss gärna!

Läs mer on ERW på https://europeanrentalweek.eu/
#RentalWeek23 #WorkInRental

Scroll to top