Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Arbetsmiljödagen 2023

Idag den 28:e april är det internationella arbetsmiljödagen. Dagen instiftades av ILO (International Labour Organization – Internationella arbetsorganisationen). Organisationens mål är att främja social rättvisa och humana arbetsvillkor som en förutsättning för fred mellan och inom nationerna. De vill med denna dag sätta fokus lite extra på arbetsmiljö och det vill även vi på Lyft & Byggmaskiner och Lyft & Byggkranar.

Tillsammans skapar vi vår arbetsmiljö. I huvudsak handlar det om att se varandra, lyssna på varandra och inte minst respektera varandra,  samt en portion av sunt förnuft, då kommer vi tillsammans långt. Sen behöver vi alla skyddsutrustning i olika former och du vet väl om att vi kan hjälpa till med diverse maskiner/utbildningar och material för att göra din och dina kollegor och medarbetares arbetsmiljö säkrare. Det handlar mycket om rätt produkt, på rätt plats och i rätt tid.

Vårt utbud består av ett omfattande sortiment av maskiner för bla bygg- och anläggningsbranschen och vi har även ett omfattande sortiment kring arbetsmiljö och säkerhet på din arbetsplats. Läs mer på https://www.lyft-byggmaskiner.se/maskinuthyrning/arbetsmiljo-och-sakerhet-uthyrning/ eller kontakta vår personal. Avslutningsvis, var rädd om dig och de runt omkring dig.

Scroll to top