Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Vår uthyrningsdepå i Kristianstad

Robert VikVi startade vår verksamhet i Kristianstad redan 2002. Sedan sommaren 2020 är vår depå belägen på Industrigatan 114. De senaste månaderna har vi också uppdaterat och byggt om vår depå för att ännu bättre kunna hjälpa våra kunder. Lokalerna är nya och fräscha och anpassade till vår verksamhet och personalen på plats har varit delaktiga i framtagningen. Allt för att få till ett bra flöde i verksamheten. Samtidigt har vi utsett Robert Vik till förman på depån och han kommer att ansvara för den dagliga driften.

Depån i Kristianstad är en fullservicedepå vilket innebär att vi kan tillhandahålla allt från små handmaskiner till stora anläggningsmaskiner. Vi erbjuder också bodar, vagnar och containers mm. Våra uthyrningsmaskiner är främst anpassade till bygg- och anläggningsbranschen men passar även för andra branscher, tex lantbruk, industri och event.

Vi har också ett stort sortiment av förbrukningsartiklar som passar våra maskiner, tex borr, slippapper, klingor och liknande. Närheten till vårt huvudlager i Ängelholm gör också att vi snabbt kan få extra resurser om behov uppstår. Vår el-avdelning finns också representerad i Kristianstad för att hjälpa till med tex tillfällig el eller värme.

Som kund till oss får du tillgång till mer än maskiner. Förutom vår omfattande produkt- och branschkunskap (som bidrar till att kundens hantering av maskinparken blir lättare, säkrare och mer effektiv) får du även tillgång till passande utbildningar, service, transporter, tips och råd samt många andra tjänster som vi erbjuder våra kunder. Vi jobbar nära våra kunder som inkluderar allt från privatpersoner till stora byggprojekt. Vi brukar med stolthet säga att inget jobb är för litet eller för stort för oss. Läs mer om oss på www.lb-maskiner.se

Välkomna till Industrigatan 114 för att se de nya lokalerna eller slå oss en signal på 044-280 270!

Scroll to top