Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Vår uthyrningsdepå i Halmstad

Vår depå i Halmstad, som finns belägen på Bultgatan 4, är en fullservicedepå vilket innebär att vi kan tillhandahålla allt från små till stora maskiner. Våra uthyrningsmaskiner är främst anpassade till bygg- och anläggningsbranschen men passar även för andra branscher, t.ex. lantbruk och industri.

Vi har också ett stort sortiment av förbrukningsartiklar som passar våra maskiner, t.ex. borr, slippapper, klingor och liknande och närheten till vårt huvud-lager i Ängelholm gör också att vi snabbt kan få extra resurser om behov uppstår.

Vi har organiserat om för att bättre kunna möte framtiden och dess utmaningar och depån hanteras nu via vår depåchef och personal i Ängelholm som fr.o.m. nu finns på plats i Halmstad också. Det är erfaren personal som jobbat länge i branschen och det de inte vet eller kan tar de lätt reda på. Vi strävar efter att ge er bästa möjliga maskinresurs och vår personal kan råda och informera om vad just du behöver i ditt projekt.

Denna depå startades redan 2014 och hanterar allt från privatpersoner till stora byggprojekt där vi tillsammans med kund planerar för projektet så att det flyter på enligt plan för vår kund. Med stolthet säger vi att inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Välkomna in till Håkan med personal eller slå oss en signal på 035-20 20 260

Scroll to top