Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Lyft & Byggmaskiner etablerar sig i Småland tillsammans med XL-Bygg Lagan!

Igår var det invigning samt minimässa hos XL Bygg Lagan och vårt samarbete blev sjösatt. Vi var flera representanter från Lyft & Byggmaskiner samt Lyft & Byggkranar på plats i Lagan igår och fick möjlighet att träffa deras/våra kunder och leverantörer och det var många givande möten. Detta kommer att bli bra! Tack till alla som kom och besökte vår monter och kollade in våra maskiner och tjänster.

Vi ser mycket positivt på detta samarbete, att vi tillsammans blir starkare och kan hjälpa varandra. Vårt samarbete gör det också lättare för våra gemensamma kunder att få tillgång till en bred maskinpark med allt från handmaskiner till bodar, containers och kranar och bygghissar men även till XL-Bygg Lagans utbud av Byggmaterial, Limträ och egen trävaruproduktion.

Felix Carlsson är vår man på plats, Felix har jobbat som snickare och har således använt många av de maskiner som vi kommer att ha på plats och till detta har han ett stort maskinintresse samt hela Lyft & Byggmaskiners kompetens bakom sig. Du når Felix på telefon 0372-75 52 72 eller mail felix@laganstra.se eller så besöker du honom hos XL-Bygg Lagan i deras butik på Västergatan 36 i Lagan.

Läs mer om XL-Bygg Lagan på https://www.xlbygg.se/butiker/lagans-travaror-ab/

Scroll to top