Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Kundbesök hos Aarsleff Rail AB

projektansvarig Joakim Edvardsson
Projektansvarig Joakim Edvardsson

Idag hade jag, Helena Larsson, förmånen att få besöka vår kund Aarsleff Rail AB på deras arbetsplats nere i Helsingborg. Där bygger de ny järnvägsstation/Perronger mellan Knutpunkten och Campus Helsingborg. Jag fick en bra genomgång av projektet och dess utmaningar och lärde mig mycket. Det är spännande och nyttigt att få komma ut och träffa våra kunder och lära mer om deras vardag. Tack till projektansvarig Joakim Edvardsson för att du tog dig tid att träffa mig och min kollega Lennart.

Aarsleff Rail är totalleverantör inom järnväg och spårvägsentreprenader och de utför bl.a. byggnationer, underhåll och säkerhetsbesiktningar av spåranläggningar.

Vi har förmånen att få leverera en hel del material och tjänster till detta projekt såsom avstängning, grindar, bodetablering, byggström, anläggningsmaskiner, bara för att nämna en del. Tyvärr har regnet påverkat projektet en del och då har vi fått bistå med bl.a. pumpar och generatorer. Inom kort är det också dags för belysning då hösten är på intåg.

Samarbetet har fungerat bra och kunden är nöjd med mina kollegor som levererar och fungerar som problemlösare.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Scroll to top