Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Evenemangssommar

Evenemangssommar

Det är evenemangssommar  nu och våra avdelningar, kanske främst el-avdelningen, har fullt upp för att hinna med. Förra helgen var det Borgeby Fältdagar och nu i helgen är det både Ekebofestivalen i Munka-Ljungby, Killebom i Sölvesborg samt Svenskt sportvagnsmeeting på Ring Knutstorp 5-7. Snart börjar innebandyturneringen Ängelholm Outdoor (27/7 – 4/8) och efteråt är det Nordiska mästerskapen i BMX på Sibirien Arena 3 augusti och den 10 augusti är det  Rock It-festival i Ängelholm.

Musikfest i Ängelholm – Rockit Festival 10 augusti!

Det bjuds på flera kända band:

Millencollin –  kanske Sveriges största punkexport någonsin. Hardcore Superstar – Grammisnominerade i kategorin Årets Hårdrock/metal 2019. Hurula – vinnare av Årets rock på Grammisgalan 2019 är huvudakterna.

Sen kommer Bokassa från Norge – powrtrion som varit förband till Metallica och kommer med goda vitsord från Lars Ulrich. Thundermother är ett band från Stockholm och de fyra tjejerna släppte ett nytt album förra året och låter som en kombination av AC/DC och Motörhead.  Carburetors är ett band från Norge som beskrivs som en blandning mellan Chuck Berry och Motörhead. Skraekoedlan är ett stoner rockband som förutom egen musik också gjort några intressanta tunga covers. Deville från Malmö är också ett stoner rockband och har man en tysk wikipedia-sida vet man att det är tunga grejer. Kan bli succé! Från Malmö kommer även Arre! Arre!, 4 tjejer som spelar riot grrrl-inspirerad rock.

Jay Smith and his SCR Band, en artist som rör sig mellan många genres men har här tagit ett steg mot countrymusiken. Skånska mord, där alla medlemmar kommer ifrån Örkelljunga, blandar psykedelisk rock och hårdrock från 70- och 90-talet (80-talet duger visst inte). Janne Schaffer har gästspelat på en EP så kanske de bjuder på en överraskning! Sist men inte minst har vi Ängelholmsbandet Lillebror. Dr rör sig enligt egen utsago rör sig någonstans mellan postrock och atmosfärisk rock. Lillebror och Skånska Mord hade gemensam releasefest för sina senaste album i maj -19 och de delar scen under festivalen.

Detta är ett urval av evenemangen vi bistår under sommaren. Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa till med så kontakta oss!

Scroll to top