Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Arbetsmiljödagen 2021

Arbetsmiljödagen 2021

I år infaller Arbetsmiljödagen idag, onsdag, 28 april. Arbetsmiljödagen är världsdagen för säkerhet och hälsa på våra arbetsplatser och ett förebyggande arbetsmiljöarbete. Denna dag har firats sedan 2003.

Det finns mycket som påverkar vår hälsa och säkerhet på våra arbetsplatser. Buller, stress, kemiska risker och ergonomi är bara en del av dessa faktorer. Ingen vill att någon ska skada sig eller bli sjuk på arbetet och tillsammans jobbar vi hårt för att minimera dessa risker. I första hand ska arbetsgivaren begränsa riskerna bland annat genom tekniska åtgärder men tillsammans är vi också varandras arbetsmiljö.
Du vet väl om att vi kan hjälpa dig med en hel del material och utrustning för att göra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare säkrare och bättre?

Många av våra maskiner såsom för tex håltagning, kapning och slipning kan utrustas med tillbehör som suger upp damm eller binder det med vatten. Vi har också luftrenare och dammsugare.

Arbetar du på höjd kan vi hjälpa dig dels med utbildning, dels med t.ex. fasadställningar, liftar, fallskyddsselar m.m. Vi erbjuder även produkter och utbildning för säkra lyft. Läs gärna mer lyft-byggmaskiner.se/arbetsmiljo-och-sakerhet-uthyrning/

Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Tillsammans arbetar vi för en trygg och säker arbetsmiljö.

Scroll to top