Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Samarbete med 365id

I vår strävan att stävja bedrägerier mot vår bransch och få till en säkrare arbetsplats för vår personal startar vi ett samarbete med 365id. De tillhandahåller id-skanners för att kontrollera att pass och id-kort är giltiga. Många branscher är idag utsatta för bedrägeriförsök. Därför har flertalet börjat samarbeta med 365id, som t.ex. biluthyrare, banker, teleoperatörer, bilförsäljare, högskolor med flera.

Verified by 365id är ett komplett id-säkerhetssystem som effektivt stoppar id-bedrägerier. Exempelvis tar det bara några sekunder att verifiera id-handlingarnas äkthet och utgångsdatum. 365id stoppar för tillfället ca 100 ogiltiga id-handlingar per dygn. Vissa av dessa är enkla fel som utgångna, slitna eller trasiga medan andra är falska och där försöker bedragarna hyra bilar, maskiner, göra bankärenden, få ut mobiler, abonnemang och liknande.

Lyft & Byggmaskiner kommer inom kort att köra igång med dessa id-skanners på sina uthyrningsdepåer. Läs mer om dessa scanners på 365id:s hemsida www.365id.com.

Scroll to top