Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Vintersäkring på C4

Vintersäkring på C4

Att arbeta med bygg- och anläggning på vintern är inte alltid det lättaste då både mörker och kyla kan ställa till problem. Det saknas inte lösningar för att vintersäkra en arbetsplats och vi har diverse hjälpmedel för att göra vardagen enklare. Till exempel:

Uppvärmning

På C4 Shopping i Kristianstad hjälper vi till efter bästa förmåga med bl.a. uppvärmning och belysning för vintersäkring. I det största huset arbetas det just nu för fullt med innerväggar och installation av el, ventilation och sprinklersystem. Huset är på 40 000 kvm så det är mycket yta att täcka och värma upp. Till uppvärmningen tar vi hjälp av en undercentral kopplad till fjärrvärmenätet och två mobila panncentraler. Till dessa har vi anslutit  sex stycken luftvärmare Elbjörn TF 250HWI på vardera 250 kW samt ett antal mindre luftvärmare.

Belysning

Ordinarie belysning är inte på plats ännu så vi har monterat ca 400 belysningsbojar. Vi har även några mobila belysningsmaster placerade i de framtida entrérna där takhöjden är högre. Belysningsmasterna har LED-lampor och varje mast ger ca 76500 lumen men drar bara 2,6 ampere.

Scroll to top