Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Projekt Riggen i Lomma

JM bygger bostäder i Lomma, projekt Riggen och vi bistår med två Comansa 16LC260 samt kranförare till detta projekt. Denna krantyp har en maxlast på 12 ton och spetslast på 5,4 ton vid 50 meters arbetsradie. De kan utrustas med Power-Lift, vilket ökar momentlasten med ca 10%.

Kranarna på Riggen är monterade på 4,5 meters ballasterade kryss och står nere på källarplan. De är dessutom utrustade med ett antikollisionssystem från SMIE vilket höjer säkerheten och förhindrar kranarna från att kollidera med varandra.

Kranförarna kommer upp till förarhytten via en hiss från GEDA och är av modell 2Pk som är monterad på sidan av kranens mast.

Kvarteret Riggen ligger centralt i Lomma och ska bestå av 96 lägenheter med stor variation i storlek (40-154 kvm) och utförande och med generösa balkonger och/eller uteplatser. Första inflyttning förväntas ske i augusti 2024.

Vi tackar JM för förtroendet att få vara delaktiga i detta projekt! Kolla gärna in vår kranbroschyr för att se mer om våra olika modeller.

Scroll to top