Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Projekt nominerat till pris

Kv Bävern, Midroc

Den 15 november är det dags för årets Trelleborgsgala. Där kommer det bland annat delas ut priser till samhällsbyggnad och näringsliv men också kultur och idrott. En av våra kunders projekt, som vi levererat till, är nominerat till Samhällsbyggnadspris 2018. Det är Midrocs och Alsingevallens gemensamma bostadsprojekt, kvarteret Bävern. Samhällsbyggnadspriset delas varje år ut till en byggnation som berikat miljön, staden, landskapet i eller upplevelsen av Trelleborgs kommun.

Kvarteret Bävern består av 3 huskroppar med knappt 60 bostäder, lokaler för verksamheter samt ett garage. Övriga nominerade i kategorin är restaurang Casa Blanca och Rödakorsstugan i Beddingestrand.

Juryns motivering till nomineringen av Kvarteret Bävern

Kvarteret Bävern ett bevis på en växande stad:

Trelleborgs centrum är i utveckling, ett tydligt tecken på det är hur kvarteret Bäverns bostadshus vuxit fram och tagit plats utmed Nygatan. Byggnaderna är värdefulla inte minst som hem åt nya och gamla trelleborgare för lång tid framöver, utan även som ett bevis på stadens stora ambitioner.

Vi är glada för att kunna bistå våra kunder i framgångsrika projekt och vill passa på att tacka för ett gott samarbete. Vi önskar alla de nominerade ett stort lycka till!

Scroll to top