Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Etablering i Småland

Lyft & Byggmaskiner etablerar sig i Småland tillsammans med XL-Bygg Lagan!

Tillsammans med vår syster XL-Bygg Lagan (fd. Lagans Trävaror) öppnar vi upp en uthyrningsdepå i Lagan längs med E4:an strax norr om Ljungby för att även kunna stötta kunder som jobbar i denna region.

Vi ser mycket positivt på detta samarbete, att vi tillsammans blir starkare och kan hjälpa varandra. Vårt samarbete gör det också lättare för våra gemensamma kunder att få tillgång till en bred maskinpark med allt från handmaskiner till bodar, containers och kranar och bygghissar men även till XL-Bygg Lagans utbud av Byggmaterial, Limträ och egen trävaruproduktion.

Lyft & Byggmaskiner har funnits på marknaden sedan 1992 och har således många års erfarenheter av branschen och maskinparken. Tillsammans med XL-Bygg Lagan öppnar vi således upp en femte uthyrningsdepå där vi tillsammans hanterar våra kunder och utbud.

Jag ser verkligen fram emot detta samarbete vilket kommer att gagna både oss och XL-Bygg Lagan och inte minst våra kunder, säger Helena Larsson, VD på Lyft & Byggmaskiner.

Lagans trävaror grundades redan 1919 då Joakim Roubert startade ett sågverk för att få virke till sin byggverksamhet. När barnbarnet Mats tog över satsades det på nytt hyvleri och nya maskiner och en ny brädgård samt trävaruhandel som startade upp i Lagan. 2023 Blev vi en del i XL-Bygg familjen, en bygg- och trävaruhandel med fullt sortiment för både proffs och gör det själv-kunder.

Det känns helt rätt att få Lyft & Byggmaskiner hit till oss i Lagan, samarbetet kommer verkligen vara ett Lyft för servicenivån på orten! säger Patrik Bjurka, VD på XL-Bygg Lagan

Felix Carlsson är vår man på plats, Felix har jobbat som snickare och har således använt många av de maskiner som vi kommer att ha på plats och till detta har han ett stort maskinintresse samt hela Lyft & Byggmaskiners kompetens bakom sig.  Du når Felix på telefon 0372-75 52 72 eller mail felix@laganstra.se eller så besöker du honom hos XL-Bygg Lagan i deras butik på Västergatan 36 i Lagan.

Vill du veta mer så läs om oss på:

https://www.lyft-byggmaskiner.se/ eller https://www.xlbygg.se/butiker/lagans-travaror-ab/

 

Scroll to top