Bodar och containers

Bodar
Planerar du att etablera en arbetsplats i form av bodar eller vagnar? Vi hjälper dig med en flexibel anläggning, anpassad efter dina behov

För dig som är i behov av att etablera en arbetsplats har vi ett stort utbud av bodar, vagnar och container. Totalt har vi ca 550 stycken bodar av olika typ, t.ex. manskapsbod, kontorsbod, sanitetsbod och personalvagnar men också olika typer av containers. Våra bodar är avsedda för bygg- och anläggningsverksamhet och en bodetablering kan anpassas på flera olika vis för att passa just era behov. Vi har även ytterligare material för arbetsplatsen som t.ex. inhängnad, grindar och tankar.

För mer information kontakta din närmaste depå eller säljare!

Bodar

Bodar är en flexibel metod för att skapa trevliga personalutrymmen på en arbetsplats. Våra olika typer av bodar går att sätta ihop så att dina behov möts. Vi erbjuder er projektering samt flera tjänster som ni kan läsa om här. Vi kan även erbjuda tjänster för ID- och närvaroredovisning, ID06 för ökad kontroll och säkerhet på er arbetsplats. Typer av bodar:

  • Manskapsbod
  • Kontorsbod
  • Santitetsbod
  • Sovbod
  • Personalvagn
  • Kontorsvagn

Containers

containerNär du behöver en säker plats för att förvara material och maskiner är containers ett smart val. De är enkla att flytta och finns i olika storlekar och modeller. Har ni miljöfarliga ämnen på arbetsplatsen har vi containrar speciellt förberedda för detta. Vi erbjuder även containers med lås av kategori 5 för ökad säkerhet.

Vagnar

Söker du en liten och väldigt flexibel lösning är en personalvagn väldigt smidigt. Vi erbjuder vagnar för 2-6 man, med toalett och möjlighet för dusch och omklädning.

Tillbehör

Våra bodar är, beroende på modell, utrustade med klädskåp, torkskåp, toalett och dusch. Standardmöblemang ingår. Vi erbjuder även kylskåp, mikrovågsugn samt ytterligare möbler för kontor och matsal. Vi kan även erbjuda arbetsplatsservice som t.ex. städning, kaffe och förbrukningsmaterial som exempelvis handskar.

För mer information kontakta din närmaste depå!
Läs mer om bodetablering och relaterade tjänster här

Boka ett personligt möte